Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe werkt het?

Bij Thubble behandelservice kan je direct geholpen worden als je last hebt van psychische klachten. Gewoon vanuit je eigen vertrouwde locatie.

 

Onze behandelaren zijn gespecialiseerd in persoonlijke, efficiënte en doelgerichte online behandelen. Middels ons unieke behandelmodel werken wij samen met jou aan het behalen van je persoonlijke doelen.
 

Starten in 4 stappen:

1: Meld je aan via de huisarts.

Je huisarts zorgt voor een geldige verwijzing. We gaan meteen aan de slag zodra de verwijsbrief binnen is. Na een korte telefonische screening met jou, wordt een intake gepland. Mocht uit de screening blijken dat ons aanbod minder goed je past, dan adviseren we jou over andere mogelijkheden. 

2: Doe onze online video intake.

Om je zo goed mogelijk te helpen is het belangrijk dat je enkele vragenlijsten invult. Op deze manier kunnen we samen de video intake goed voorbereiden. Zodra je antwoorden zijn ontvangen maakt onze secretaresse een afspraak voor een online video intake. Dit gesprek duurt ongeveer een half uur. Daarna hoor je meteen het eerste behandeladvies en voorlopige diagnose.

3: Wordt gematched met je behandelaar.

Daarna maak je kennis met de behandelaar die past bij jou en bij wat je nodig hebt.

4: Start je behandeling.

Je doet je behandeling gewoon vanuit huis, werk of waar het voor jou het beste uitkomt. Voor een deel ga je zelfstandig aan de slag met e-opdrachten. Voor een deel ondersteunen wij jou met video sessies en chatcontacten. On demand GGZ, noemen we dat. 

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling is opgebouwd uit behandelblokken:

 

Blok aan de slag: gericht op het verbeteren van je leefgebieden (slaap, voeding, relaties) en op het inzicht krijgen in je klachten. 

Blok verandering: gaat over het veranderen van patronen die je klachten in stand houden of terug laten komen

Blok eigen maken:  focust op het toepassen van je nieuwe vaardigheden in de voor jou belangrijke situaties 

 

Het blok waarmee je start is gericht op wat jij nodig hebt om in balans te komen. Aan de start van een behandelblok stel je samen met je behandelaar een persoonlijk en haalbaar doel. 

 

Door middel van wekelijkse check-ups krijg je inzicht in hoe het gaat met je mentale balans. Dit bespreek je met je behandelaar zodat jullie tussentijds kunnen bijsturen als er meer, minder of iets anders nodig is om je mentale gezondheid te verbeteren.

 

Aan het einde van het behandelblok herijk je of je jouw behandeldoel bereikt hebt, en of er nog een behandelblok nodig is. Het is onze missie dat je zo snel mogelijk weer zelf verder kan. Wat ons betreft is de behandeling geslaagd als jij kan doen wat je nodig hebt om in balans te blijven. 

 

Welke klachten behandelen wij?

Je kunt bij ons terecht als je angst en depressie of (complex) trauma klachten hebt. We bieden specialistische en basis GGZ behandelingen. 

 

Wat kan ik verwachten? 

We houden van een doelgerichte aanpak zodat je zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunt. Om de kans op succes zo groot mogelijk te maken werken we met duidelijke afspraken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. We werken volgens de richtlijnen van de GGZ. Dat betekent ook dat we veel verschillende behandelingen kunnen uitvoeren. 

Blijf in balans, blijf thubbelen

Thubbelen is: doen wat nodig is om in balans te blijven.

Heb jij al gethubbeld vandaag? Weten hoe anderen thubbelen? 

 

ga ook thubbelen