Vanuit onze kennis van ggz hebben wij een nieuwe behandelvisie ontwikkeld die past bij een moderne tijd. Daarmee bedoelen we dat we er zijn op momenten dat het er voor cliënten toe doen en in korte tijd veel intensiever contact hebben.

Onze behandelingen zijn opgebouwd in behandelblokken en per blok staat er een onderwerp centraal. Buiten het contact met je behandelaar om, ontvang je gedurende je behandeling feedback op oefeningen die je maakt, krijg je motiverende berichten of kan je chatten met je behandelaar. Wij hebben geleerd dat deze unieke werkwijze het best tot zijn recht komt als we cliënt en behandelaar verbinden op ons online platform.

De behandelvisie van Thubble maakt dat er gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die online communicatie met zich meebrengt, maar gaat vele malen verder dan ‘alleen’ videobellen (wat andere partijen vaak bedoelen met online behandelen).  

Overigens is het niet raar dat je misschien twijfelt over deze andere vorm van behandelen. Dat horen we van meer cliënten. Maar eenmaal eraan begonnen, wil – op een uitzondering na – niemand meer anders. Bekijk de blog van Nienke over haar ervaring met Thubble. 

Terug naar het veelgestelde vragen overzicht.