Overslaan en naar de inhoud gaan

Mensen vinden hun weg naar Thubble.behandelservice en starten direct met hun behandeling vanuit thuis. We groeien ontzettend snel. Dus wij zijn op zoek. Op zoek naar nieuwe collega thubbelers die ons team komen versterken.

We zoeken jou!

Ben jij basis psycholoog met ervaring in de BGGZ of SGGZ? Heb je affiniteit voor innovatie en 'all things digital'? Dan zoeken we jou. Ook als je graag digitaal wil behandelen maar nog weinig ervaring hebt hierin horen we graag van je. Met ons trainingsprogramma kan je digitale behandelvaardigheden bij ons ontwikkelen.  

Over Thubble.Behandelservice

Ons doel is dat cliënten kunnen doen wat belangrijk voor ze is. Wij zijn bevlogen professionals die geloven in gedragsverandering in de eigen omgeving van de cliënt. Daarom gaan we met Thubble.behandelservice elke keer op digitaal huisbezoek. We houden van een doelgerichte aanpak zodat onze cliënten zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunnen.  We werken middels ons eigen digitale behandel model. Daarin staat kortdurende behandeling met focus op eigen kracht van onze cliënten centraal. Cliënten werken op het Thubble behandelplatform de ene week zelfstandig aan e-opdrachten en de andere week hebben ze een beeldbel contact samen met hun behandelaar. Op dit moment bieden we S-GGZ en B-GGZ behandeling aan cliënten met angst en depressie klachten.

Wat bieden wij?

  • Een dynamisch digitaal behandelteam waarmee je volledig digitaal samenwerkt volgens de principes van "working out loud" en waarmee veel wordt gethubbelt.
  • Flexibel werken vanuit je eigen omgeving
  • Doorontwikkeling van je digitale behandelvaardigheden met Thubble.Academy
  • Digitale onboarding en training in het digitaal behandel model
  • We bieden een vaste functie van 24-28 uur per week. Naast een prima salaris volgens de CAO-GGZ (FWG 60), hebben wij onze eigen aanvullende regelingen.

Ben je er bij?  

Gaat het helemaal knetteren bij je, omdat Thubble is wat jij bent? Laat van je horen! 

Stuur ons een berichtje met je CV via LinkedIn. Een mailtje naar info@thubble.nl mag ook. En als je er een kort videobericht van maakt zijn wij helemaal blij! We maken snel een afspraak met je om een digitale kop koffie te drinken en elkaar beter te leren kennen.

Blijf in balans, blijf thubbelen

Thubbelen is: doen wat nodig is om in balans te blijven.

Heb jij al gethubbeld vandaag? Weten hoe anderen thubbelen? 

 

ga ook thubbelen