Overslaan en naar de inhoud gaan

Verwijzen naar Thubble?

 

Verwijs via ZorgDomein. Via ZorgDomein kan je direct naar Thubble verwijzen door "Thubble Behandelservice" te typen in het adresboek. 

 

Mail de verwijsbrief. Mailen kan rechtstreeks naar aanmelding@thubble.nl. We gaan meteen aan de slag zodra de verwijsbrief binnen is.

 

Heb je vragen of wil je toch even overleggen? Neem dan contact op met Eveline Sijmkens (Operations lead Thubble  / GZ-psycholoog) via 06-20086297 of aanmelding@thubble.nl dan kunnen we samen kijken of Thubble de beste plek is voor jouw cliënt.

 

Wat kan ik van Thubble verwachten als verwijzer?

Thubble.behandelservice werkt wachtlijst vrij. We geloven dat je direct moet kunnen starten met je behandeling wanneer dit nodig is. We gaan na het ontvangen van de verwijzing meteen aan de slag. Met onze unieke screeningsmethode komen we er snel achter of de online behandeling past bij de cliënt en bij wat er nodig is. Als de online behandeling aansluit plannen we direct een video intake in. Mocht onze behandelvorm toch niet passend zijn, dan dragen we er zorg voor om het best passende alternatief te adviseren. We begeleiden de cliënt tot de juiste zorg gevonden is. Na het afronden van de behandeling adviseren we over het meest gepaste nazorg traject. We werken bij Thubble volgens de GGZ kwaliteitsstandaarden en voldoen aan alle kwaliteitseisen en behandelrichtlijnen. Lees voor meer informatie over ons unieke behandelmodel de pagina hoe het werkt.

 

Voor wie is Thubble geschikt?  

Voor iedereen die actief aan de slag wil met het verbeteren van de mentale gezondheid. Onze behandelingen zijn kortdurend en actief. We verwachten van onze cliënten enige mate van zelfsturing en beheersing van de Nederlandse taal voor het maken van de e-opdrachten. We bieden zowel SGGZ als BGGZ behandelingen aan. Onze behandelingen zijn geschikt voor mensen met angst, depressie of (complex) trauma klachten.

Blijf in balans, blijf thubbelen

Thubbelen is: doen wat nodig is om in balans te blijven.

Heb jij al gethubbeld vandaag? Weten hoe anderen thubbelen? 

 

ga ook thubbelen