met Thubble kom je in balans, blijf je in balans en help je anderen in balans

Missie

Thubble heeft als missie om zoveel mogelijk mensen het maximale uit zichzelf te laten halen. Mentale kracht is daarbij essentieel.

Dat heeft als bijkomende voordelen een afgenomen zorgvraag, gelukkigere mensen en dus een betere wereld. Het Thubble effect.

Wie zijn wij?

Wij zien een steeds grotere behoefte aan mentale zorg, met tegelijkertijd groeiende wachtlijsten. Dat heeft ons wakker geschud. Moeten wachten op hulp is namelijk geen hulp. Op tijd beginnen met een behandeling is cruciaal voor het verloop en werkt preventief. Dus we gaan het anders doen.

Met ons online platform en netwerk van professionele behandelaren is onze behandelservice altijd bereikbaar op het moment dat het er voor jou toe doet.

En dat niet alleen, wij stemmen de behandeling precies af op wat jij nodig hebt om snel weer zelf de regie te krijgen.

Bij Thubble zijn we er verder van overtuigd dat voor elkaar zorgen ook voor jezelf zorgen is. Dat komt naar voren in onze community, zodat niks en niemand verloren gaat.

Pelles-karolina-gabowska

Thubbelen in de dikke van Dale

Thubbelen. Een nieuw woord. En een woord met een visie. Thubbelen is bewust werken aan je mentale gezondheid. Het niet wegdrukken van klachten in een hoekje van taboe, maar juist het geloof in de grote waarde van mentale kracht voor het verbeteren van jouw wereld. Als een revolutie van de geest. Dus blijf thubbelen.

Ups en downs horen bij het leven. Daar kun je niet altijd wat aan doen. Waar je wel wat aan kan doen, is hoe jij hier mee omgaat. En als je dat weet, kan je de hele wereld aan.

 

Het begint bij thubbelen.
Image
Dimence Groep

Thubble is onderdeel van de Dimence Groep

De Dimence Groep heeft de collectieve ambitie om de geestelijke gezondheid, maatschappelijke participatie en het welzijn van mensen te verbeteren. Bij de stichtingen van de Dimence Groep werken ruim 2.800 medewerkers voor ruim 50.000 cliënten per jaar.