thubble voor verwijzers

Christina

Bij mentale problemen gaan mensen eerst naar de huisarts of een poh-ggz. Een verwijzing naar Thubble.Behandelservice geeft patiënten snel uitzicht op herstel. 

De Thubble Methode

De Thubble.Behandelservice is toegankelijk voor een brede groep patiënten die een behandeling voor psychische problemen zoekt. Wij bieden zowel basis als specialistische ggz. Onze werkwijze is net een beetje anders dan de meeste andere ggz-instellingen en met verrassend resultaat: de behandelduur is gemiddeld aanzienlijk korter met minimaal hetzelfde effect ten opzichte van reguliere behandelingen. En misschien wel het grootste compliment is dat bijna iedereen ons na afronding van de behandeling aanbeveelt bij vrienden en familie.

Op basis van onze ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, hebben wij een behandelvisie ontwikkeld die past bij een moderne tijd. Daarin gaan we uit van drie behandelblokken waar per blok specifieke onderwerpen centraal staan. Een behandelblok in de BGGZ duurt maximaal 4 weken per blok en maximaal 8 weken in de SGGZ. Omdat wij in de behandelblokken veel feedbackmomenten toepassen, zijn we in staat snel bij te sturen en zorg op maat te leveren. Onze ervaring heeft geleerd dat onze behandelingen het beste tot zijn recht komen via ons online platform: dit biedt mogelijkheden om er op momenten te zijn dat het er voor de cliënt toe doet.  

Een andere kijk op ggz-behandeling

Onze cliënten krijgen intensieve en persoonlijke begeleiding in overzichtelijke en afgebakende behandelblokken. Wij zijn er op momenten dat het ertoe doet.

Thubble behandelblokken

 

Vaker rechtstreeks contact met je behandelaar

Ook krijgt een cliënt in de behandelblokken onze onverdeelde aandacht: er zijn een-op-een behandelsessies, maar juist de tussentijdse contactmomenten maakt dat iemand focus behoudt op het hersteltraject. Een vaste behandelaar stuurt cliënten bemoedigende berichtjes als er zich een moeilijke situatie voor doet, stuurt motiverende tips & tricks op verschillende momenten, deelt interessante artikelen of video’s en is tussentijds bereikbaar als de cliënt daar zelf even behoefte aan heeft. Niet voor niets noemen wij het een ‘Behandelservice’.   

8 .9
cliënttevredenheid (CQi)
25
behandelaren
70 %
succes score

Landelijke dekking

Thubble is toegankelijk voor een grote groep mensen die behoefte heeft aan geestelijke gezondheidszorg. Wij maken onderscheid in mono- en multidisciplinaire behandelingen ofwel BGGZ en SGGZ.

Thubble Behandelservice biedt landelijke dekking in de volgende gevallen:

  1. BGGZ

Alle vragen die passen binnen monodisciplinaire en kortdurende behandelingen worden door het behandelteam van Thubble opgepakt. Er is geen afbakening van regio voor deze behandelingen.

  1. SGGZ

In deze gevallen behandelt het behandelteam van Thubble landelijk:

  • Angst
  • Depressie

Alleen binnen de Dimence Groep regio:

  • (Complex) Trauma 

Bekijk hier ons aanbod per plaats via de postcodechecker.

Thubble.Behandelservice hanteert de volgende exclusiecriteria:

  • IQ<85
  • Taalbarrière 
  • Justitieel kader

Thubble werkt samen met o.a.