Overslaan en naar de inhoud gaan

We groeien ontzettend snel. Dus wij zijn op zoek. Op zoek naar nieuwe thubbelaars of thubblers (daar zijn we nog niet uit..).

 

Jij bent nodig!

Ben jij een verpleegkundige, sociaal psychiatrisch verpleegkundige of GZ-psycholoog? Met affiniteit voor innovatie en 'all things digital'? Stuur Fennie een berichtje op haar Linkedin of via onze Linkedinpagina. Een mailtje naar info@thubble.nl mag ook. En als je er een kort videobericht van maakt zijn wij helemaal blij!

Spotlight vacature

-- Basis-psycholoog --

-- GZ-psycholoog --


Nog helemaal nul ervaring? Scroll. We have a message for you :).

/th’u’bbul’en/
 infinitief

 

1. Pas op de plaats. Doen wat belangrijk is voor jou.
"Weet je wat jou misschien zou kunnen helpen? Even lekker thubbelen!"
 

2. Even inchecken. Doe ik wat goed voor mij is?
Even inchecken om te doen wat goed voor je is, zodat je blijft werken aan wat jij belangrijk vindt.


(Challenge: Dikke van Dale 2021, help jij mee?)

Geen ervaring?

Ben jij digital savvy? Heb jij affiniteit met digitaal en innovatie? Net vers je diploma op zak als psycholoog of verpleegkundige.. Gaat het helemaal knetteren bij je, omdat Thubble is wat jij bent? Laat van je horen! 


Videoberichtje

Stuur een PB met videoboodschap naar Fennie op haar Linkedin of via onze Linkedinpagina. Mailen kan ook, naar info@thubble.nl. Wij zijn zo nieuwsgierig!

Nieuwsgierig?

Ben jij een behandelaar en wil je meer weten over digitaal behandelen? Geef je op voor de Thubble Academy. Je ontvangt uitnodigingen van webinars, inloopspreekuren en natuurlijk onze vlogs & blogs.

 

Aanmelden