Pionieren doe je samen

Ellie Mobbs

Bij Thubble organiseren we regelmatig interactieve webinars. Met als doel om innovatie en vooruitstrevend werken binnen de GGZ aan te moedigen. Om zo elkaar te inspireren en te motiveren om te pionieren.  

Aankomende webinars

Ben jij een nieuwsgierige behandelaar een vooruitstrevende manager in de zorg of gewoon geïnteresseerd in Thubble? Meld je dan nu aan voor één van onderstaande webinars.

Om een ​​webinar bij te wonen hoef je je alleen maar aan te melden voor een specifiek webinar uit onderstaande lijst.

13 oktober - Compassievolle technologie valt te leren.

Hoe zorg je ervoor dat toekomstige psychologen klaar worden gestoomd voor het gebruik van technologie?

Het gebruik van Ai, algoritmes en machine learning wordt binnen vele bedrijfstakken met open armen omarmt. Binnen de GGZ, blijft het soms lastig. Het lijkt alsof de wil er wel is. Maar dat men bang is dat het bijvoorbeeld ten kosten gaat van de menselijke aanpak of de therapeutische blik.  Wat is er voor nodig om toekomstige zorgprofessionals voor te bereiden op een wereld waar technologie en compassie elkaar naadloos aanvullen? 

Charlotte van Lotringen (PhD student University of Twente) doet samen met een multidisciplinair team onderzoek naar Compassievolle Technologie in de GGZ. Zij, en de rest van het team, hopen de transitie van technologie binnen de GGZ te versnellen, en de zorg toegankelijker en beter te maken.

Om dit doel te verwekelijken assisteert Charlotte ook bij de cursus: Compassievolle Technologie. Deze cursus wordt aangeboden binnen de psychologiemaster ‘Positive Clinical Psychology and Technology’ aan de Universiteit Twente. Met als doel om psychologiestudenten, en toekomstige therapeuten, kennis te laten maken met de mogelijkheden van eMental health.

We hebben Charlotte uitgenodigd om tijdens deze webinar wat te vertellen over de onderdelen van de cursus, wat de ervaringen van studenten zijn en hoe het toekomstige therapeuten klaarmaakt voor de toekomst.

Panel: Charlotte van Lotringen (PhD Student Universiteit Twente) 
Voor wie? GGZZorg professionals, Verwijzers, POH'ers, huisartsen en mentale gezondheid pioniers. 
Wanneer? 13 oktober van 16:00 - 17:00. 
Waar? Via YouTube (link

Dus heb je een prangende vraag over Compassievolle technologie? Schrijf je dan nu in en dan gaan we 13 oktober graag met je in gesprek.

Schrijf je in

 

Britt achter de computer in haar werkkamer

Thubbelen in de dikke van Dale

Thubbelen. Een nieuw woord. En een woord met een visie. Thubbelen is bewust werken aan je mentale gezondheid. Het niet wegdrukken van klachten in een hoekje van taboe, maar juist het geloof in de grote waarde van mentale kracht voor het verbeteren van jouw wereld. Als een revolutie van de geest. Dus blijf thubbelen.

Ups en downs horen bij het leven. Daar kun je niet altijd wat aan doen. Waar je wel wat aan kan doen, is hoe jij hier mee omgaat. En als je dat weet, kan je de hele wereld aan.
 

Image
Dimence Groep logo

Thubble is onderdeel van de Dimence Groep

De Dimence Groep heeft de collectieve ambitie om de geestelijke gezondheid, maatschappelijke participatie en het welzijn van mensen te verbeteren. Bij de stichtingen van de Dimence Groep werken ruim 2.800 medewerkers voor ruim 50.000 cliënten per jaar.

Ga naar dimencegroep.nl