Overslaan en naar de inhoud gaan

Mensen vinden hun weg naar Thubble.Behandelservice. We groeien ontzettend snel. Dus wij zijn op zoek naar jou!

Jij bent nodig!

Ben jij GZ-psycholoog met ervaring in de BGGZ en/of SGGZ? Heb je affiniteit met innovatie en 'all things digital'? Dan zoeken we jou. Ook als je graag digitaal wil behandelen maar nog weinig ervaring hebt horen we graag van je. Met ons trainingsprogramma kan je digitale behandelvaardigheden bij ons ontwikkelen. We worden helemaal blij als je ook geschoold bent in EMDR-behandelingen.

Over Thubble.Behandelservice

Ons doel is dat cliënten kunnen doen wat belangrijk voor ze is. Wij zijn bevlogen professionals die geloven in gedragsverandering in de eigen omgeving van de cliënt. Daarom gaan we met Thubble.Behandelservice elke keer op digitaal huisbezoek. We houden van een doelgerichte aanpak zodat onze cliënten zo snel mogelijk weer zelfstandig verder kunnen. We werken middels ons eigen volledig digitaal behandel model. Daarin staat kortdurende behandeling met focus op eigen kracht van onze cliënten centraal. Cliënten werken op het Thubble behandelplatform de ene week zelfstandig aan persoonlijke e-opdrachten en de andere week hebben ze een beeldbel contact samen met hun behandelaar. Op dit moment bieden we S-GGZ en B-GGZ behandeling aan cliënten met angst en depressie klachten. Binnenkort starten we ook met de behandeling van complex traumaklachten.

Wat bieden wij?

  • Een dynamisch digitaal multidisciplinair behandelteam waarmee je volledig digitaal samenwerkt volgens de principes van "working out loud" en waarmee veel wordt gethubbeld.
  • Flexibel werken vanuit je eigen omgeving
  • Continue doorontwikkeling van je digitale behandelvaardigheden met Thubble.Academy
  • Training in digitaal behandelen middels het behandelmodel
  • We bieden een vaste functie van 16 - 24 uur per week. Naast een prima salaris volgens de CAO-GGZ (FWG 65 voor GZ), hebben wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je er bij?

Gaat het helemaal knetteren bij je, omdat Thubble is wat jij bent? Laat van je horen! Stuur ons een berichtje met je CV via LinkedIn. Een mailtje naar info@thubble.nl mag ook. En als je er een kort videobericht van maakt zijn wij helemaal blij! We maken snel een video afspraak met je om een digitale kop koffie te drinken en elkaar beter te leren kennen.

/th’u’bbul’en/
 infinitief

 

1. Pas op de plaats. Doen wat belangrijk is voor jou.
"Weet je wat jou misschien zou kunnen helpen? Even lekker thubbelen!"
 

2. Even inchecken. Doe ik wat goed voor mij is?
Even inchecken om te doen wat goed voor je is, zodat je blijft werken aan wat jij belangrijk vindt.


(Challenge: Dikke van Dale 2021, help jij mee?)

Nieuwsgierig?

Ben jij een behandelaar en wil je meer weten over digitaal behandelen? Geef je op voor de Thubble Academy. Je ontvangt uitnodigingen van webinars, inloopspreekuren en natuurlijk onze vlogs & blogs.

 

Aanmelden